Kosilo v ECOlunchbox posodi

Vesela, ker sem pred nekaj tedni dopolnila mojo dosedanjo kolekcijo ECOlunchbox posodic za prenašanje obrokov s sabo v službo, šolo, naravo … kamorkoli. V začetku leta sem si omislila 2-delni set ECOlunchbox Oval in zdaj na jesen sem povečala kolekcijo z ECOlunchbox Tri Bento. ECOlunchbox Tri Bento so tri ločene posodice, ki se spnejo skupaj. Tako lahko že nekaj časa s seboj nosim tri različne jedi, kot bi si kosilo privoščila v restavraciji. Če povem po pravici je še bolje, ker si doma pripravim natančno tak obrok, kot ga imam najraje. 🙂 No sedaj, ko imam tako rekoč pet ECOlunchbox posodic, lahko s sabo vzamem hrano za celoten dan, ne da bi uporabljala plastične vrečke, folijo itd.

lunchbox-posoda1

Elegantne posode ECOlunchbox Tri Bento so narejene iz nerjavečega jekla (brez BPA), ki so primerne za pomivanje v pomivalnem stroju in pogrevanju hrane v pečici na srednji jakosti ali nad gorilnikom, nikoli pa v mikrovalovni pečici! 3-slojna okrogla posoda, ki se preprosto spne skupaj s sponko, je idealna za nadziranje porcij hrane, saj vsaka posamična posoda ustreza prostornini približno 370 ml. Zaradi ekološke ozaveščenosti v posodi ni nobenih plastičnih delov, zato ni vodotesna. Še več podrobnosti o izdelku najdeš tukaj.

lunchbox-posoda2

lunchbox-posoda3

Mene so posodice ECOlunchbox prepričale v uporabo, ker so kakovostno izdelane, praktične za uporabo in zdravju ter okolju prijazne.

Lep pozdrav do naslednjič. 😉

Barbara ✿

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.