Na testu: Intenzivna krema za obraz Dr. Hauschka

Moje prvo srečanje z naravno kozmetiko je bilo pred tremi leti in to prav s kozmetiko Dr. Hauschka. Že ob prvi uporabi sem bila nad izdelki navdušena (prijeten vonj, nežna tekstura in blagodejen občutek na koži). Zato sem se odločila, da napišem prvi test prav o Intenzivni kremi za obraz Dr. Hauschka. Dr. Hauschka je eno izmed kozmetičnih podjetij, ki se lahko pohvali z vseevropskim standardnom NaTrue, več o standardu najdeš tukaj.

Intenzivna krema za obraz (foto: Dr. Hauschka Slovenija)
Intenzivna krema za obraz (foto: Dr. Hauschka Slovenija).

Kaj o izdelku pravi Dr.Hauschka?
Intenzivna krema za obraz je primerna za zelo občutljivo, razdraženo, pordelo, k luščenju in rdečici nagnjeno kožo. Izvlečka opoldnevnice in olja belega maka pomagata pri krepitvi obrambne funkcije kože, vlažita, pomirjata ter zagotavljata takojšne ugodje kože.

Na očiščeno kožo se nanese 1 do 2 potiska kreme. Krema se hitro vpije, ne pušča mastnega leska in je primerna podlaga za ličila. Zelo primerna je tudi za nego otroške kože. Več o izdelku lahko prebereš tukaj.

Moje mnenje po dveh tednih uporabe:
Uporaba: Kremo sem uporabljala samo zjutraj, na očiščen obraz sem nanesla 1 potisk kreme (količina popolnoma zadostuje za celoten obraz).
Občutek na koži: Že ob prvem stiku s kremo sem začutila nežno teksturo, ki je brez vonja. Krema se res v nekaj sekundah vpije, kožo zgladi in je super podlaga za ličila. Intenzivna krema je moji koži zagotovila vlaženje skozi ves dan in je ni zmastila na T predelu. Edini minus je to, da ob naslednji uporabi (potisku kreme iz njene embalaže) poleg kreme dobiš še majhen zasušen košček (kreme).
Embalaža: Priročna (40ml) embalaža je primerna tudi za v potovalno kozmetično torbico, saj zavzame malo prostora.
Končna ocena: 4,5/5

 (foto Dr. Hauschka Slovenija)
Embalaža primerna tudi za potovanja-zavzame malo prostora (foto Dr. Hauschka Slovenija).

Intenzivno kremo bi priporočila tistim z zelo suho, suho in občutljivo kožo, ker pomirja in vlaži kožo skozi ves dan.

Vsi izdelki Dr. Hauschka.
Najbližje prodajno mesto.
Facebook Dr. Hauschka Slovenija

Za konec bi se zahvalila še podjetju Biovega (Tjaša Ž.K.), za poslane fotografije in izdelek (Intenzivno kremo za obraz). Hvala! 🙂

Barbara

2 komentarja


  1. //

    Tudi jaz sem že uporabljala kremo Dr. Hauschka in sem bila z njo zelo zadovoljna. lp


  2. //

    Super 🙂 še ena zadovoljna uporabnica več.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.