Na testu: Melisina dnevna krema Dr. Hauschka

Tokratna objava je namenjena predvsem mladim damam. Zakaj? Testirala sem Melisino dnevno kremo Dr. Hauschka, ki je namenjena mladim in aktivnim damam. Če te zanima, ali me je prepričala, te vabim, da nadaljuješ z branjem.

melisina-dnevna-krema-dr-hauschka1

Kaj pravi o izdelku Dr. Hauschka?
Melisina dnevna krema Dr. Hauschka deluje preprosto, sodobno in sveže, s svojim poživljajočim vonjem po limonah. Melisina dnevna krema dviga razpoloženje, daje moč, energijo, vleče v naravo, na šport, med prijatelje. Ne glede na to ali je koža mastna in se sveti ali pa je suha – melisa obvladuje oboje hkrati. Melisa spodbuja kožo, da ponovno najde svojo uravnovešenost. Mastne predele umiri, da se ne svetijo, suhe pa navlaži. Zaradi te sposobnosti je idealna izbira za mešano kožo. Se hitro vpije, ne povzroča mastnega sijaja in naredi kožo lepo, svežo in žametno mehko. Še več informacij o kremi najdeš tukaj.

Moje mnenje po 21 dneh uporabe dnevne kreme:
Uporaba:
 Melisino dnevno kremo sem zjutraj enakomerno nanesla na očiščen in toniziran obraz ter vrat.
Občutek na koži: Pred prvim nanosom Melisine dnevne kreme, sem bila kar precej skeptična, če bo krema odgovarjala moji koži, saj je suha, vsake toliko pa se mi naredi kakšen majhen mozoljček na čelu. No pa sem jo nanesla v tanki plasti na obraz in kaj kmalu se mi je zdelo, kot da se nisem namazala s kremo, saj je izjemno lahka in se hitro vpije. Krema me zjutraj še dodatno prebudi s svojim svežim vonjem limone. Po uporabi kreme je moja koža navlažena in žametno mehka, na predelu čela v času testiranja nisem opazila novih mozoljčkov. Ker je krema namenjena aktivnim dama, sem jo uporabljala tudi med športnimi dejavnostmi, pa tudi pretekle dni, ko je bilo precej toplo. Krema se je izkazala tudi v teh dveh primerih, saj pusti koži dihati in ne naredi “maske” pod katero se nenormalno potiš.
Embalaža: Krema je pakirana v kovinski embalaži s plastičnim pokrovčkom in še dodatno v kartonasti škatlici. Obe embalaži sta po uporabi primerni za reciklažo.

melisina-dnevna-krema-dr-hauschka2

Melisino dnevno kremo ti priporočam, če si aktivna mlada dama, ki želi svojo kožo negovati na naraven način.

Dr. Hauschka Slovenija lahko spremljaš tudi na Facebooku, vse njihove izdelke pa najdeš tukaj.

Dišeč pozdrav do naslednjič. 😉

Barbara

1 komentar


  1. //

    Super se bere, trenutno uporabljam njihovo mleko za čiščenje obraza in sem zelo zadovoljna. Me pa pri njih mika tudi kakšen dekorativni kos 🙂

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.