Nova linija Dr. Hauschka Make-up

V četrtek, 6. aprila, sem bila vabljena na predstavitev nove linije Dr. Hauschka Make-up. Vabilu sem se z največjim veseljem odzvala, saj je Dr. Hauschka moja najljubša znamka kozmetike. Na terasi hotela Vander v stari Ljubljani so nam najprej postregli z osvežujočim aperitivom, potem pa je sledila predstavitev nove linije in ličenje.

Elisabeth Sigmund (soustanoviteljica kozmetike Dr. Hauschka) je že leta 1967 vedela, da je potrebno ustvariti naravni make-up, ki bo šel z roko v roki z izdelki za nego obraza. Vendar so šele leta 1981 nastale prve tri šminke in prva tri senčila. Razvoj je šel naprej, tako da smo imeli leta 1999 že 36 izdelkov. Današnja nova linija ima 82 izdelkov.

Dr. Hauschka Make-up je estetsko in individualno dovršena make-up linija, ki dopolnjuje in poživlja negovalno linijo izdelkov. Z obema linijama skupaj je znamka Dr. Hauschka celovita: le skozi medsebojno kombiniranje izdelkov za nego kože in izdelkov za make-up se lahko znamka izrazi na popoln način. Z obema skupaj oseba zažari v vsej svoji lepoti.

Dr. Hauschka Make-up se ukvarja z notranjo vitalnostjo in jo vleče navzven. Ne prekriva, ampak poudarja, kar je znotraj nas. Na stranko ne gleda kot potrošnico ampak kot na posameznico, ki ji nudi priložnost, da skozi make-up poudari svojo individualnost, se igra z barvami in z njimi eksperimentira.

Pri naravni kozmetiki ni pomembna samo vizualna vloga make-upa, kot je to pri konvencionalni, ampak mora biti le-ta tudi negovalen.

Posebnosti Dr. Hauschka Make-up
Negovanje kože:

 • Dr. Hauschka izdelki za make-up nadaljujejo nego kože z izdelki Dr. Hauschka za nego obraza.
 • Vsak izdelek ima svojo sestavo rastlinskih voskov, olj in stimulativnih izvlečkov zdravilnih rastlin.
 • Edinstvena kakovost sestavin omogoča fini teksturi enakomeren in nežen nanos.

Barvitost:

 • Dr. Hauschka izdelki za make-up vsebujejo močne mineralne pigmente.
 • Make-up uravnava ten in dodaja barve, ne da bi prekrival naravno vitalnost osebnosti.
 • Dr. Hauschka Make-up želi poudariti človeško naravno lepoto in s pomočjo barv na najlepši možni način poudariti značaj.
 • Barve na vsakem obrazu delujejo drugače: naravne barve so se sposobne prilagajati naravnemu tenu kože. Namesto da naravni ten prekrijejo, se z njimi prepletejo in ustvarijo popolnoma nov individualni ten. Poseben užitek predstavlja kombiniranje barv, preizkušanje in tako neprestano odkrivanje določene osebnosti.
 • Dr. Hauschka Make-up je znamka, ki pomaga ženskam, da samozavestno odkrijejo svojo naravo in svojo lepoto.

Sestava izdelkov Dr. Hauschka Make-up:

 • Zdravilne rastline iz bio dinamične pridelave, ki aktivirajo kožo: ranjak, ognjič, žajbelj …
 • Mineralni pigmenti naravno svetlikajočih barv.
 • Svila, ki neguje in matira.
 • Olja jojobe, avokada, makadamijevega oreščka kot tudi oljni izvlečki vrtnice in drugih zdravilnih rastlin, ki kožo intenzivno negujejo.
 • Naravni voski, ki kožo ščitijo pred zunanjimi vplivi.
 • Noben izdelek ne vsebuje kemično/sintetičnih dišav ali konzervansov.
 • Skladnost izdelkov za oči potrjujejo oftalmološki testi.
 • Skladnost izdelkov za kožo potrjujejo dermatološki testi.

Prenovljeno 100 % naravno in BIO certificirano linijo Make-upa sestavljajo pudri, izdelki za oči in ustnice. Če bi si želela novo linijo Make-upa preizkusiti tudi sama, ti predlagam, da spremljaš Facebook stran Dr. Hauschka Slovenija, saj bodo tam objavljene vse informacije, kje in kdaj bo potekalo lansiranje nove linije in brezplačno ličenje.

Na dogodku sem že preizkusila ličila iz nove linije. Navdušena sem. Umetnica ličenja Ema Bavcon mi je naredila preprost naraven make-up.

Uporabila je:
Tekoča podlaga (01 macadamia),
Korektor (01 macadamia),
Puder v kamnu – korekcijski (00 prosojen),
Senčilo za veke trio (04 sončni kamen),
Paleta senčil (01 stone),
Tuš črtalo za oči (02 rjava)
Maskara volumen (02 rjava),
Lip gloss (01 bush pulm).

Zdaj pa ti samo še maham v pozdrav do naslednjič. 😉

Barbara ✿

Foto: Bogart d.o.o.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.