Podarjam Danes besede, jutri dejanja

Konec leta 2016 sem v svet poslala e-knjigo Danes besede, jutri dejanja, v kateri je več kot 100 idej in nasvetov za (bolj) trajnostno usmerjen način življenja. Nekaj splošnih besed o njej sem napisala tukaj, odlomke iz e-knjige pa lahko prebereš tukaj

Družba Pod cvetočo češnjo se vsakodnevno povečuje in za to sem vsakemu posebej iskreno hvaležna. Res mi veliko pomeni, da bereš moje zapise, jih deliš med prijatelje, všečkaš in komentiraš. Hvala ti. 🙂 Zato sem se odločila, da en izvod e-knjige Danes besede, jutri dejanja podelim nekomu izmed vas, ki me spremljate.

Sodeluj v nagradni igri:
1. Sledi mi na Facebooku in/ali na Instagramu in/ali se prijavi na cvetoče objave, če seveda še nisi prijavljen/a >> tukaj <<.
2. Pod objavo (na blogu, Facebooku ali Instagramu) pusti komentar, da bom vedela, da si želiš e-knjige. Lahko mi tudi napišeš, zakaj si jo želiš prav ti?
Časa imaš do sobote, 11. marca do 23.59. V nedeljo, 12. marca, razglasim nagrajenca/ko, ki bo o nagradi obveščen/a na e-mail, s katerim se bo prijavil/a na cvetoče objave ali na Facebooku ali na Instagramu.

Srečna nagrajenka je Urška Bernik. Čestitke! 🙂

Če pa si v vsakem primeru želiš izvod e-knjige, te čaka tukaj. 🙂

Srečno pa lep pozdrav do naslednjič. 😉

Barbara ✿

2 komentarja

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja