Praznično obdarovanje

Že od sredine novembra dobivam v elektronski nabiralnik praznično obarvane novičke, v katerih me trgovci prepričujejo, da njihov izdelek pa res potrebujem. Pa ne samo to, da ga “nujno” potrebujem, še neverjetne popuste mi ponujajo. Kljub “pestri” ponudbi daril, zadnjih nekaj let obdarujem svoje najdražje z darili, ki jih izdelam sama. Pripravila sem nekaj konkretnih idej tudi zate, če si se odločil/a, da ne boš kupoval/a daril na katerih se nabira prah. Ali še huje, da tvoje darilo obdarovanec po praznikih zavrže ali odda kot zgrešeno darilo. 

Podari izdelke, ki jih izdelaš sam/a doma in tako podari delček svoje ustvarjalnosti in časa. Darilo naj bo prilagojeno obdarovancu, da ga še dodatno razveseliš, ko mu pokažeš, da veš kaj mu je všeč oz. je pisano na njegovo kožo. 🙂 Nekaj idej, kaj lahko izdelaš doma, najdeš tukaj.

V življenju štejejo trenutki in ne stvari, zato lahko obdaruješ tudi s časom. Rezerviraš si čas za svoje najdražje in skupaj ustvarite nepozabne spomine. Se sprašuješ, kaj početi v času, ki si ga namenil/a za druženje? V zimskem obdobju se lahko kljub mrazu zabavate na sprehodu, smučanju, sankanju, drsanju itd. Če so ti všeč bolj “tople” ideje pa obiščite gledališče, muzej, kino, priredite zabavo doma, kartajte, igrajte družabne igre itd. 

Lepo darilo zate in za tvoje prijatelje pa je lahko tudi moja pravkar izdana e-knjiga Danes besede, jutri dejanja, v kateri je več kot 100 idej in nasvetov za trajnostno usmerjen način življenja. E-knjiga je dostopna tukaj.

Želim ti prijetno obdarovanje, predvsem pa lepo preživet praznični čas. 

Lep pozdrav do naslednjič. 😉

Barbara ✿

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.