Veselo v novo leto

Leto 2016 se končuje in z veseljem lahko rečem, da je bilo zame pestro in polno preobratov ter nepozabnih dogodivščin. Še posebej vesela sem, da mi je uspelo napisati knjigo Danes besede, jutri dejanja, ki je v elektronski obliki dostopna tukaj. V zadnji objavi v tem letu, pa ti želim predstaviti učvrstilno masko Dr. Hauschka, ki poskrbi za brezskrben vstop v novo leto s čudovito kožo.

Kaj pravi o izdelku Dr. Hauschka?
Učvrstilna maska Dr. Hauschka je primerna za uporabo, ko opazimo, da se koža ne obnavlja več tako, kot bi se morala, da je postala suha in je začela izgubljati svojo obliko. Vrtnica, navadni slez in mačeha spodbudijo naravno obnavljanje kože. Vsebuje pa tudi rožno vodo, rožni vosek, rožno eterično olje, mangovo maslo, avokadovo in mandljevo olje, ki kožo izdatno nahranijo in obogatijo. Učinek učvrstilne maske Dr. Hauschka je hiter in intenziven. Koža zopet postane gladka in napeta. Še več podrobnosti o izdelku najdeš tukaj.

Moje mnenje po uporabi učvrstilne maske:
Masko uporabljam na dva načina, kot običajno masko in kot dodatek dnevni kremi. Prvič sem jo preizkusila kot običajno masko, ki jo je priporočljivo uporabljati dva do trikrat na teden. V obilnih količinah sem jo nanesla na očiščen obraz vključno s predelom okoli oči in jo pustila učinkovati 20 minut, nato pa odstranila z vlažno blazinico. Po uporabi maske je koža gladka, nahranjena in navlažena. Maska je kremaste strukture, zato jo umešam v svojo običajno dnevno kremo. S tem zagotovim, da je vlažilni efekt običajne dnevne kreme še boljši.

Če si tudi ti želiš vstopiti v novo leto s sijočo, nahranjeno in učvrščeno kožo na obrazu, potem je ta maska prava izbira zate. Planer Catch your dream  (na fotografiji) je delo Maje Ojsteršek.

Ob iztekajočem letu bi se ti rada zahvalila, da se z mano družiš Pod cvetočo češnjo. V letu 2017 ti želim obilo zdravja, ljubezni in naj cveti na vseh področjih tvojega življenja.

Srečno pa se beremo naslednje leto. 😉

Barbara

2 komentarja


  1. //

    Barbara veš, da mi je Dr. H še posebej všeč zaradi tebe in jo bom v letu 2017 malce bolj raziskala. Maska se bere odlično, so mi všeč maske, ki jih vzameš, iztisneš iz tube in naneseš an obraz. Tudi tebi vse lepo v letu 17, naj bo srečno in čarobno. 🙂


  2. //

    Monika, hvala za lepe želje. ❤ Res sem vesela, da sem te navdušila za kozmetiko Dr. Hauschka, mene je navdušila ob prvi uporabi in to navdušenje še kar traja in traja. ❤ 🙂

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.