Proteini za vegane

Proteini za vegane z dodatkom superživil

Če niste vegan, morda njihove filozofije prehranjevanja ne razumete prav dobro oziroma si jo napačno razlagate. Za začetek morate vedeti, da se veganstvo deli na več kategorij. Na eni strani poznamo t. i. prehranske vegane, za katere je značilno, da se vzdržijo uživanja živalskih proizvodov. Etični vegani pa so tisti, ki ne sledijo samo veganski prehrani, temveč filozofijo veganstva posplošujejo tudi na druga področja življenja.

Uveljavljen je še termin okoljsko veganstvo, ki se nanaša predvsem na izogibanje živalskim proizvodom, in sicer ob predpostavki, da je industrijsko gojenje živali okoljsko škodljivo, prav tako tudi nesprejemljivo. Ne glede na to, v katero kategorijo veganov sodi posameznik, pa si dovoli posegati po veganskih proteinih. Če ste vegan, so vam zagotovo poznani proteini Vivo Life in SunWarrior. Velika verjetnost je, da jih že uporabljate v svoji prehrani.

Veganski proteini Vivo Life – 100 % rastlinski

Med vegani so izjemno priljubljeni veganski proteini Vivo Life, ki so popolnoma rastlinski in zelo prijazni do okolja. Ne vsebujejo umetnih arom, polnil, barvil, shujševalnih tablet ali kakršnih koli neresničnih obljub.

Veganski proteini Vivo Life

Strokovnjaki s področja prehranjevanja veganske proteine Vivo Life označujejo za novo generacijo prehranskih dopolnil. Sem sodijo rastlinski proteini, BCAA aminokisline ter funkcionalni veganski napitki.

Veganski proteini z okusom kakava

Na trgu lahko najdete 100 % rastlinske beljakovine v prahu, ki koristjo zdravju, obenem so še odličnega okusa ter pomagajo dosegati boljše športne rezultate. Eden od takšnih izdelkov so veganski proteini Vivo Life z okusom kakava.

Omenjeni proteini na porcijo vsebujejo 2 gramov beljakovin in 6 gramov BCAA. Za boljšo regeneracijo je dodan še izvlečen kurkume. Izdelek je kremne teksture in odličnega okusa. Ne vsebuje soje, glutena, GSO in dodanega sladkorja.

Veganski proteini SunWarrior

Proizvajalec SunWarrior je znan po tem, da pri svoji metodi pridelave ne uporablja kemikalij ali kislinske hidrolize, ampak le organske encime. Na ta način mu uspeva izdelovati najbolj zdravo in tudi okusno mešanico rastlinskih proteinov s svilnato strukturo.

Rastlinski proteini SunWarrior

Veganski proteini SunWarrior so vam na voljo v treh različnih okusih, in sicer z okusom vanilije, čokolade in naravnega okusa. Izdelek lahko vmešate v napitek ali jogurt. Proteini SunWarrior ne vsebujejo živalskih proizvodov, mleka ter mlečnih izdelkov, jajc, soje, glutena, dodanega sladkorja, pšenice ali kvasa. Veljajo za povsem naravne, presne rastlinske vire beljakovin.

Med bolj priljubljenimi tovrstnimi izdelki na trgu so SunWarrior Classic, Classic Pro in Warrior Blend:

  • Classic proteini so narejeni iz celega kaljenega surovega polnozrnatega rjavega riža;
  • Classic Pro so izdelani iz starodavnih žit brez glutena;
  • Warrior Blend pa so narejeni iz surovih grahovih beljakovin.

Kje so na voljo kakovostni proteini za vegane?

Ne glede na to, ali ste vegan ali ne, so veganski proteini primerni za vse ljudi. Nekoliko podrobneje smo vam predstavili veganske proteine priznanih proizvajalcev, ki so tovrstnim izdelkom dodali še superživila, zato so za uživanje še toliko bolj zdravi.

Izdelke lahko naročite v spletni trgovini NutriHolis ali ponudnika obiščete v fizični trgovini na Zaloški cesti 167 v Ljubljani. V tem centru zdravja boste lahko izbirali še med drugimi izdelki, ki vam bodo odlično koristili za počutje in zdravje na sploh. Če imate kakršno koli vprašanje, se obrnite na prijazne zaposlene, ki vam bodo z veseljem svetovali.

Komentiraj